12 Δεκεμβρίου, 2017

Απονομή του Ετήσιου Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας για το 2017 στον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη.

Οι Φίλοι, θερμά συγχαίρουμε τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη, για το Ετήσιο Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας για το 2017 του Ι.Τ.Ε., που του απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, χθες 11/12, στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Παλαιάς Βουλής.

Η παρουσίαση του τιμώμενου καθηγητή έγινε από τον Καθηγητή & Ακαδημαϊκό κύριο Χαράλαμπο Μουτσόπουλο και η τελετή ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική ομιλία του κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη με θέμα : «Αρμονία μηχανισμών Ζωής και Θανάτου στη σύγχρονη Φυσιολογία του Ανθρώπου και την Ιατρική Ακριβείας».
Θυμίζουμε ότι, ο Καθηγητής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης έδωσε διάλεξη για τους Φίλους, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (2016), ενώ μας υποδέχθηκε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μας ξενάγησε στα Εργαστήρια Φυσιολογίας, Ανατομίας καθώς και στο Μουσείο της Ιατρικής Σχολής τον Σεπτέμβριο 2017.