16 Ιουλίου, 2019

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ! Έκπτωση 10% σε όλα τα είδη των πωλητηρίων του Μουσείου Μπενάκη καθώς και έκπτωση 20% σε όλες οι εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη στα πωλητήρια.

Ύστερα από αίτημα του Προέδρου των Φίλων κ. Γιώργου Πισιμίση και παρουσία του Γεν. Γραμματέα κ. Νίκου Καρρά και του μέλους του Δ.Σ κας Φρύνης Παπαλημναίου πραγματοποιήθηκε, σήμερα το μεσημέρι (16/7), συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Μουσείου Μπενάκη κ. Χάρη Σιαμπάνη στο γραφείο του.
Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος αφού έκανε μία σύντομη παρουσίαση των δράσεων του 62χρονου Σωματείου μας και την καθοριστική συμβολή του στη διαχρονική στήριξη του Μουσείου τόσο υλικά όσο και ηθικά , αναφέρθηκε στο πάγιο από ετών, αίτημα των Φίλων για την έκπτωση των μελών μας σε όλα τα πωλητήρια του Μουσείου. Από τα μέλη του ΔΣ έγινε αναφορά στην έκπτωση που παρέχεται ήδη από το πωλητήριο του Μουσείου Νεώτερου Πολιτισμού (ΜΝΕΠ) στους Φίλους καθώς και στα προνόμια άλλων Μουσείων στα μέλη των καθώς επίσης και στις πρόσφατες συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου μας, για την ολοκλήρωση δύο δωρεών προς το Μουσείο Μπενάκη.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Μουσείου Μπενάκη κ. Χάρης Σιαμπάνης αφού άκουσε προσεκτικά τα επιχειρήματά μας, συμφώνησε ότι έπρεπε να τακτοποιηθεί αυτή η χρονίζουσα εκκρεμότητα για τα μέλη μας και έτσι από σήμερα θα απολαμβάνουν έκπτωση 10% σε όλα τα είδη των πωλητήριων του Μουσείου Μπενάκη καθώς και 20% σε όλες τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη (μέχρι σήμερα γινόταν η έκπτωση μόνο στο Γραφείο των Φίλων), με την επίδειξη της Ταυτότητας Μέλους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας, ευχαρίστησαν θερμά τον  κ. Σιαμπάνη για την απόφασή του αυτή.