22 Μαΐου, 2020

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΚΑΤΑΒΑΛΛΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ

 Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

Ελπίζουμε να είστε υγιείς και ασφαλείς αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας (covid-19) με τα συνακόλουθα προβλήματά της.
Όπως γνωρίζετε, σκοπός του Σωματείου μας «Οι Φίλοι του Μουσείου Μπενάκη», σύμφωνα με το Καταστατικό του, είναι η ηθική και υλική ενίσχυση και συμπαράσταση του Μουσείου Μπενάκη.
Το Δ.Σ. σεβόμενο απόλυτα τους κανόνες και τις οδηγίες των Αρχών, ανέστειλε προσωρινά και μέχρι τις 22/5/2020 τη λειτουργία του Γραφείου, παραμένοντας όμως σε επαφή μαζί σας, με την εξ αποστάσεως λειτουργία του τηλεφωνικά, με email και μέσω διαδικτύου (site και fb).
Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Δ.Σ. ακύρωσε τις πολύ ενδιαφέρουσες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Σωματείου μέχρι το τέλος Ιουνίου, τηρώντας τις οδηγίες του κράτους για την προστασία των μελών του. Το αποτέλεσμα είναι να στερηθεί πολύτιμους πόρους από έσοδα, απαραίτητα για να ανταποκριθεί στο σκοπό ύπαρξής του.
 Με την καταβολή της συνδρομής σας, στηρίζετε την επιθυμία όλων μας, που δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του αγαπημένου μας Μουσείου, το οποίο περνά μια μεγάλη δοκιμασία και ξεκίνησε από τις 14/4, εκστρατεία οικονομικής του ενίσχυσης με τίτλο «Ενισχύω το Μουσείο- Μαζί και Αύριο».
Το Δ.Σ. ανταποκρινόμενο στην έκκλησή του, προσέφερε ήδη 5.000 ευρώ, επί πλέον  των προβλεπόμενων δωρεών για το 2020.

Φίλες και Φίλοι,
Παραμένουμε αισιόδοξοι και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας δραστηριότητες, απολαμβάνοντας όπως πάντα ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Με εκτίμηση

Γιώργος Πισιμίσης
Πρόεδρος Δ.Σ.